Schilderwerk:

Schilderwerk
RDF Onderhoud verzorgt het schilderwerk van uw interieur en uw exterieur. We behandelen alle soorten materialen, waaronder hout, steen, beton, metaal en kunststof.

Technisch advies en kleuradvies
Voor ieder project maken wij een werkplan ofwel een technisch advies. Daarvoor komen we bij u langs voor bezichtiging van het project en voor bespreking van uw wensen. Heeft u de kleur nog niet bepaald, dan geven wij u ook graag een kleuradvies. Met het technisch advies weet u precies welke werkzaamheden RDF gaat verrichten.

Schilderen is vakwerk
Fraai en duurzaam schilderwerk valt en staat bij een gezonde en een strakke ondergrond. Alleen door de juiste voorbehandeling worden materialen beschermd tegen onder meer vocht en weersinvloeden. Daarom besteedt RDF veel aandacht aan een gezonde conditie van de ondergrond.

Werkwijze
Elke materiaalsoort verlangt weer een andere (voor)behandeling. Zo wordt een houten ondergrond eerst volledig kaalgeschuurd. We herstellen het hout of vervangen onherstelbare delen voor nieuw materiaal. Pas als de ondergrond gezond en glad is, behandelen we de materialen met kwaliteitsproducten uit de markt. RDF staat garant voor mooi en strak schilderwerk dat jaren meegaat.

RDF Onderhoud verzorgt ook de duurzame behandeling van rabatwerk

 

......,,,,,,,,,,..