Beglazing:

Beglazing
RDF Onderhoud is gespecialiseerd in de beglazing van nieuwbouw- en renovatieprojecten. We plaatsen glas in alle soorten en maten, waaronder isolerend dubbelglas, sierglas, inbraakwerend glas, zonwerende beglazing of kunstglas. RDF geeft u advies in de beste keuze.

Zinvolle investering
Goede beglazing is een zinvolle investering in uw huis. Het bespaart energie en stookkosten en het kan geluidshinder beperken. Ook kan het juiste glas uw woning of bedrijfspand beveiligen tegen inbraak.

Van enkel naar dubbel glas
Dubbele beglazing is een veel voorkomende ingreep. Anders dan wordt gedacht is het niet altijd nodig de bestaande kozijnen of deuren compleet te vervangen. Zo maken wij met speciale gereedschappen bestaand raamwerk geschikt voor het plaatsen van dubbelglas. Is echter een complete vervanging noodzakelijk, dan adviseert RDF adviseert u in de keuze uit nieuwe deuren en kozijnen en glassoorten.

Keuze in dubbel glas
Op de markt zijn verschillende soorten dubbel glas verkrijgbaar met verschillende isolatiewaarden. Er is keus uit gewoon dubbel glas, HR glas, HR+ glas en HR++ glas. HR betekent Hoog Rendement. Hoe meer plusjes achter HR, hoe beter het glas isoleert en hoe minder warmte uw woning verliest. HR++ glas heeft de sterkst isolerende werking en levert de hoogste energiebesparing op. Meer informatie en praktische tips staan op www.milieucentraal.nl

......,,,,,,,,,,..